18 oktober 2012: vierde nationale Dag van het Brood

Algemeen

 Leuke gelegenheid om je klanten extra te verwennen 

31-05-2012

Met z'n alle boterhammen smeren

Het wordt een lekkere én gezonde traditie. Op 18 oktober 2012 vieren we alweer de vierde nationale Dag van het brood. Brood is een gezonde en lekkere bron van energie en op de deze dag zetten we dat met de hele sector dik in de verf. 

Radio, tv en kranten

Tijdens de vorige edities van de Dag van het Brood pikte de media massaal in op de actie. Via facebook, twitter en andere sociale media verspreide 'de Dag' zich razensnel en ook bedrijven refereerden in hun advertenties naar de Dag van het Brood. 

Leuke acties

De troeven van brood worden opnieuw onder de aandacht gebracht met de leuke actie 'Smeer eens een boterham voor een ander'. Het toffe is dat steeds meer scholen en bedrijven de Dag van het Brood gebruiken om zelf iets speciaals te organiseren. De feestdag van het brood is immers een ideale kapstok voor de lessen en een prima aanleiding voor een teambuildingsmoment tijdens de middag.   

Kortom de themadag is een leuke gelegenheid om je klanten eens extra te verwennen.  

Goed doel

Maar er is meer, want de initiatiefnemers van de Dag van het Brood, waaronder Bakkers Vlaanderen, schenken voor elke gesmeerde boterham van de actie 'Smeer eens een boterham voor een ander' een brood aan de Voedselbanken.

Brood hoort erbij!

De boodschap van de actie is duidelijk: brood past perfect binnen voedings- en leefgewoonten van vandaag. Brood is trendy, makkelijk en snel klaar. Het is uitstekend geschikt als snelle hap tussendoor, maar is net zo goed onmisbaar bij een ontspannen loungy lunch. Brood is lekker, gevarieerd en bovendien gezond. Het is arm aan vet, rijk aan meervoudige koolhydraten, mineralen en vitaminen en bevat de nodige voedingsvezels. Meer weten? neem een kijkje op www.alledagenbrood.be!

Bron: 
> bakkersinfo.be