1 jaar ambachtsman: 42 erkenningen

Beroep

18-07-2017

De wettelijke definitie van ambachtsman trad een jaar geleden in werking.36 bakkers en 6 chocolatiers kregen hun erkenning.

Dankzij die erkenning en het bijhorende logo kunnen onze bakkers en chocolatiers hun activiteit kenbaar maken aan het grote publiek. 

Hoe uw aanvraag indienen?

Dien uw aanvraag online in met het inlichtingenformulier. Onderteken het en stuur het per e-mail of aangetekend naar de Commissie Ambachtslieden.

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie
Afdeling K.M.O.-beleid
Secretariaat van de Commissie Ambachtslieden
North Gate III, 4de verdieping
Koning Albert II-laan 16
1000 Brussel

of via e-mail: ambachtsman-artisan@economie.fgov.be

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?

De erkenning is enkel mogelijk als

• u in de Kruispuntbank van Ondernemingen ingeschreven bent als handelsonderneming, ambachtsonderneming of niet-handelsonderneming naar privaatrecht voor de uitoefening van een of verschillende activiteiten.
• u minder dan twintig werknemers hebt
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws