Effect van online aanwezigheid bij bakkers

Ondernemer

08-08-2017

The Fat Lady, a content advertising agency onderzoekt momenteel het effect van online aanwezigheid bij de bakkers. Hiervoor zoekt het nog kandidaten.

Wie zoeken we? 

  • bakkers die een leuke website hebben
  • of helemaal overgeschakeld zijn naar een webshop
  • bakkers met een leuk ontstaanverhaal of die dankzij hun website niet failliet zijn geggaan 


Eerder werden er voor een klant die domeinnamen registreert leuke video's opgenomen waarin er verteld wordt hoe bedrijven aan hun naam zijn gekomen. Hierbij 2 filmpjes die al gemaakt zijn om u een idee te geven:

https://www.youtube.com/watch?v=VkPSj5o_T50

en

https://www.youtube.com/watch?v=wWo84Of2yFA

Leuk voor de bakkers in kwestie is dat ze zo ook een gratis filmpje zullen hebben waarin zij en het verhaal achter hun zaak mooi in beeld komen.

Interesse?
Laat het ons weten via info@bakkersvlaanderen.be 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   Reeks Ondernemen 50+: Nu én Later!
>>> 09-10-2017
Om u als zelfstandige ondernemer op tijd én adequaat te informeren over verschillende kantelmomenten van uw toekomst, organiseert Integraal VZW samen met Bakkers Vlaanderen op 4 plaatsen in Vlaanderen de 5-delige avondreeks “Ondernemen 50+: Nu én Later!"

 Personeel  Minder regels voor deeltijdse werknemers
>>> 09-10-2017
Vanaf 1 oktober 2017 kunnen werkgevers deeltijdse werknemers eenvoudiger tewerkstellen. Dit is één van de maatregelen in het kader van "wendbaar werken". De werkgever zal bij een deeltijdse tewerkstelling minder formaliteiten moeten naleven.

 Antwerpen   Antwerpse bakkers gaan Perrette verkopen
>>> 04-10-2017
Perrette is het oudste Belgische merk van chocoladerepen. Het werd in 1904 gecreëerd door Meurisse, maître chocolatier en in 1845 stichter van de eerste Belgische chocoladefabriek.

> Alle nieuws