Veel bakkerijen in België en Nederland hebben een favoriete drukker, voor al hun reclame- en promotiemateriaal. Dus laten we eens kijken waarom deze online drukkerij zo populair is onder bakkers.
Zomerweer betekent ook stijgende temperaturen… en meer risico’s voor de voedselveiligheid! Tijdens een hittegolf roept het FAVV daarom alle voedingsbedrijven op om extra waakzaam te zijn.
Groot nieuws voor onze sector: sinds begin juli is de broodcultuur in Vlaanderen officieel erkend als immaterieel cultureel erfgoed. Deze erkenning werd toegekend door minister van Cultuur Caroline Gennez en bekrachtigt wat wij al lang weten: brood lééft!
Van 11 tot en met 19 oktober 2025 laten we heel Vlaanderen proeven van het vakmanschap van de warme bakker. Wil je jouw klanten echt verrassen met iets bijzonders? Download nu ons gratis e-book met 43 exclusieve cakerecepten!
Steeds meer lokale bakkers kiezen er bijvoorbeeld voor om stickers printen als slimme en creatieve manier in te zetten om hun winkel herkenbaar te maken én klanten vast te houden.
Breng het bakkersambacht tot leven in de klas! Met dit digitale en gratis lessenpakket maken leerlingen van 6 tot 12 jaar kennis met brood, voeding en vakmanschap.