NIEUWS

Nationale Dag 2024: Samen Vieren in Namen!

Union Royale professionelle des patrons boulangers, pâtissiers, chocolatiers, biscuitiers et glaciers de la province de Namur wil u graag uitnodigen op onze 66ste nationale dag op 27 mei 2024.
Lees verder...

Doe op 16 maart 2024 mee aan de Dag van de Eclair om onderzoek naar kinderkanker te steunen!

KickCancer organiseert de vierde editie van de Dag van de Eclair op zaterdag 16 maart 2024. Belgische bakkers met een warm hart verkopen op deze dag eclairs om kinderkanker een koekje van eigen deeg te geven. Schrijf je nu in!
Lees verder...

Chocolade- en Pateekes gids in de SNOECKS ALMANAK 2024

De brochure van de chocolade&pateekesweek wordt ingebed in de Snoecks 2024.
Lees verder...

Begeleidingstraject Energie leidt naar een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming

Onze energiemix verandert. Maar welke impact heeft dat op jouw onderneming? Wat kost het? En wat kan je ermee winnen? Met het begeleidingstraject Energie krijg je een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming.
Lees verder...

Wat zijn de regels inzake reclame voor Sinterklaas en Kerstmis?

Er is geen wettelijke regeling die de reclame regelt aangaande bepaalde kinderfeesten zoals Sinterklaas en Kerstmis. Toch moeten winkeliers rekening houden met een aantal aanbevelingen die bepalen dat niet te vroeg reclame gemaakt mag worden.
Lees verder...

Golden Croissant 2024

Na het succes van vorig jaar wordt een tweede editie van de Golden Croissant georganiseerd.
Lees verder...

Belgische Patisserie maakt triomfantelijke comeback op het wereldtoneel

België keert na vier jaar afwezigheid terug naar de prestigieuze Coupe du Monde de la Pâtisserie, met de Pastry Lions als het nieuwe, gedreven team.
Lees verder...

Welk btw-tarief op cadeaubonnen?

In dit artikel vind je de specifieke regels rond btw op cadeaubonnen.
Lees verder...

Belcolade breidt uit met eerste koolstofneutrale chocoladefabriek in België

Belcolade, het Belgische merk van Puratos, breidt zijn chocoladefabriek in Aalst uit, waarmee het 100 nieuwe banen creëert en de productiecapaciteit verdubbelt. Deze uitbreiding resulteert in de eerste koolstofneutrale chocoladefabriek in België.
Lees verder...

Bakkers krijgen ruimere keuze voor wekelijkse sluitingsdag: "Flexibele keuze"

De periode om de wekelijkse sluitingsdag te kiezen wordt verkort tot 3 maanden.
Lees verder...