Nederlandse bakker lanceert broodjournaal en facebrood

Algemeen

15-03-2013

Deze Nederlandse bakker houdt van sociale media. Hij maakt nu een eigen broodjournaal op youtube en pakt uit met facebrood. Vinden we leuk.

Hieronder kan je de allereerste aflevering bekijken.

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   Scheiding in tijd en ruimte
>>> 29-08-2016
Mag je eigen slaatjes in je bankatelier maken of heb je er een andere werkomgeving voor nodig? Ontdek het hier!

 Algemeen   "Brood is een aanrader voor elk sportief lichaam"
>>> 11-08-2016
Professor Hespel, professor inspanningsfysiologie aan de KUL en bezieler van de Bakala Academie, heeft dezelfde boodschap als sportdiŽtiste Stephanie Scheirlynck. "Brood is een aanrader om elk sportief lichaam de noodzakelijke koolhydraten te schenken."

 Beroep  Glutenvrij bakken: wat zijn de spelregels?
>>> 09-08-2016
Deze zomer veranderen er een aantal zaken aan de Europese Wetgeving in verband met glutenvrije producten. Verordening 828/2014 trad in werking op 20 juli 2016.

> Alle nieuws