Nederlandse bakker lanceert broodjournaal en facebrood

Algemeen

15-03-2013

Deze Nederlandse bakker houdt van sociale media. Hij maakt nu een eigen broodjournaal op youtube en pakt uit met facebrood. Vinden we leuk.

Hieronder kan je de allereerste aflevering bekijken.

Nieuwsoverzicht

 Beroep  Demo met Fabrice Debroux
>>> 11-02-2016
Richemont Club organiseert op dinsdag 23 februari een exclusieve demo-workshop. Deze wordt gegeven door Fabrice Debroux, eigenaar van patisserie Biasetto.

 Algemeen   Vul hier onze enquête in en win een diner in een sterrenrestaurant!
>>> 11-02-2016
Geef ons je mening over Onze Passie zodat we in het nieuwe jaar ons vaktijdschrift nog meer op maat van de bakker, patissier, chocolatier of ijsbereider kunnen maken.

 Antwerpen   Nieuwe verpakkingen Antwerpse Handjes
>>> 08-02-2016
De verpakkingen van de Antwerpse Handjes zitten in een nieuw kleedje en zijn verkrijgbaar op het secretariaat van de Syndikale Unie!

> Alle nieuws